Język
USA
myGeobrugg

Rejestracja

Nie posiadasz jeszcze konta?

Jako zarejestrowany użytkownik myGeobrugg mają Państwo rozszerzony dostęp do materiałów do pobrania i naszych narzędzi do wymiarowania.

Zarejestruj się teraz
część Grupy Firm BRUGG
USA
Specjalne rozwiązania dla torów wyścigowych: ochrona obsługi toru i pracowników

Stanowiska sędziowskie projektowane przez firmę Geobrugg zapewniają ochronę sędziom i personelowi obsługującemu tor. Wyjątkowa budowa systemu zapewnia wysoki stopień ochrony i możliwość swobodnego przenoszenia stanowiska sędziowskiego po całym torze. Stanowisko sędziowskie składa się z solidnej podstawy betonowej wykonanej przez NORDBETON i naszych paneli barier stanowisk sędziowskich. Panel zwrócony przodem do toru ma dwa otwory, co umożliwia przekazywanie komunikatów przy pomocy flag lub szybką reakcję w razie wypadku. Jako samodzielne rozwiązanie stanowisko sędziowskie może być zainstalowane jako wolnostojące lub za barierką. W przypadku wolnostojących systemów zapewniona jest dodatkowa ochrona stanowiska sędziowskiego poprzez sześciopak opon.

Zgodnie z wymogami klienta możemy także zaplanować i wykonać otwory specjalnie dla operatorów kamer czy fotografów.

Korzyści

Siatka z drutu o wysokiej wytrzymałości na rozciąganie

Zabezpieczenie przed uderzeniem o wysokiej energii: Drut ze stali o wysokiej wytrzymałości na rozciąganie wynoszącej 1,770 N/mm², umożliwia maksymalną absorpcję obciążenia przy minimalnym odkształceniu.

Konstrukcja zatwierdzona przez Międzynarodową Organizację Samochodową FIA

Testowana w warunkach laboratoryjnych i rzeczywistych: Bariera przeciwodłamkowa firmy Geobrugg jest obecnie stosowana na wielu torach wyścigowych oraz otrzymała aprobatę Międzynarodowej Organizacji samochodowej FIA i licznych krajowych organizacji sportów motorowych.

Montaż typu „plug and play”

Nasze rozwiązania są przeznaczone do montażu typu „plug and play”. Wskazówki zawarte w podręcznikach i filmach instruktażowych sprawiają, że montaż jest bardzo prosty.

Możliwość przemieszczenia

Nasze rozwiązanie umożliwia łatwe przeniesienie stanowiska sędziowskiego w inne miejsce w razie modyfikacji toru.

Fakty

Więcej Informacji