GEOHAZARD - FOLLOW US

Limbă
Românăro
Statele Unite
myGeobrugg

Înregistrare

Nu deţineţi un cont şi doriţi să vă înregistraţi?

În calitate de utilizator înregistrat myGeobrugg aveți acces extins la download, la instrumentele noastre de dimensionare și la evenimentele noastre.

Înregistraţi-vă acum
A company of the BRUGG Group
Statele Unite
Grupul BRUGG

Grupul BRUGG

Grupul elveţian BRUGG este activ în întreaga lume prin 5 divizii cu peste 1900 de angajaţi.

Noi suntem un grup industrial independent din punct de vedere financiar şi suntem specializaţi în principal în Sisteme de cabluri, Tehnologia cablurilor, Sisteme de conducte, Sisteme pentru control procese şi Imobiliare. Cu aceste divizii urmărim să fim un furnizor de încredere şi de lungă durată. Dorim să îndeplinim cerinţele noastre de a crea valoare pentru clienţi, pentru angajaţii noştri şi pentru mediul nostru.

Produsele diviziei Rope Technology garantează siguranţa şi fiabilitatea în sistemele de transport montan, ascensoarele pentru persoane sau mărfuri, aplicaţii industriale, precum şi împotriva pericolelor naturale.

Utilizăm cu prioritate tehnologii de producţie elaborate intern, precum şi metode şi procese pe care le supraveghem continuu în privinţa calităţii. Acesta este motivul pentru care clienţii din întreaga lume se bazează pe tehnologia cablurilor de la Brugg. Experții din filialele noastre și partenerii din țara noastră vă vor oferi sfaturi specifice. Vă sprijinim pe dvs. şi inginerii dvs. din faza de proiectare şi până la recepţia finală a instalaţiei.