Limbă
Românăro
Statele Unite
myGeobrugg

Înregistrare

Nu deţineţi un cont şi doriţi să vă înregistraţi?

Înregistraţi-vă acum
A company of the BRUGG Group
Statele Unite
Grupul BRUGG

Grupul BRUGG

Grupul elveţian BRUGG este activ în întreaga lume prin 5 divizii cu peste 2000 de angajaţi.

Noi suntem un grup industrial independent din punct de vedere financiar şi suntem specializaţi în principal în Sisteme de cabluri, Tehnologia cablurilor, Sisteme de conducteSisteme pentru control procese şi Imobiliare. Cu aceste divizii urmărim să fim un furnizor de încredere şi de lungă durată. Dorim să îndeplinim cerinţele noastre de a crea valoare pentru clienţi, pentru angajaţii noştri şi pentru mediul nostru.

BRUGG group Cables Rope Technologies Pipe Systems Process Controll Systems Real Estate

Produsele diviziei Rope Technology garantează siguranţa şi fiabilitatea în sistemele de transport montan, ascensoarele pentru persoane sau mărfuri, aplicaţii industriale, precum şi împotriva pericolelor naturale.

Utilizăm cu prioritate tehnologii de producţie elaborate intern, precum şi metode şi procese pe care le supraveghem continuu în privinţa calităţii. Acesta este motivul pentru care clienţii din întreaga lume se bazează pe tehnologia cablurilor de la Brugg. Experţii noştri instruiţi din 16 companii din 11 ţări de pe 5 continente, precum şi peste 30 parteneri locali independenţi vă oferă consiliere de specialitate în locul în care activaţi. Vă sprijinim pe dvs. şi inginerii dvs. din faza de proiectare şi până la recepţia finală a instalaţiei.

Vizitaţi site-ul Internet BRUGG Rope Technology.

Geobrugg - soluţii cu plase

Abia sesizabile, barierele noastre împotriva căderilor de pietre, sistemele de stabilizare al pantelor precum şi barierele împotriva torenţilor noroioşi şi a avalanşelor, toate realizate din sârmă din oţel de înaltă rezistenţă , asigură o protecţie de încredere împotriva hazardelor naturale.

Am dezvoltat bariere pentru sporturi cu motor care protejează atât spectatorii cât şi conducătorii auto din întreaga lume în cursele de Formula 1, Formula E şi MotoGP. Furnizăm soluţii personalizate de protecţie împotriva obiectelor cu acceleraţie extremă şi a exploziilor.

Rockfall protection barrier RXE
Fatzer - cabluri structurale

Cabluri pentru sarcini mari

Indiferent dacă este vorba de transportul pasagerilor, al mărfurilor sau de accesul în zone montane sau urbane – când se pune în discuţie traficul greu, confortul pasagerilor, durabilitatea ridicată şi eficienţa costurilor, FATZER are sistemul potrivit.

Cabluri structurale

Produsele funcţionale, concepute după cerinţele clientului, sunt folosite la aplicaţii pretenţioase de arhitectură, cum ar fi faţade din sticlă, acoperişuri, stadioane şi sisteme de suspendare poduri, realizate din oţel de înaltă rezistenţă  sau oţel inoxidabil.

Fatzer heavy-duty ropes
BRUGG Lifting - Cabluri civile şi industriale

Cabluri Brugg pentru ascensoare

Cu stabilitatea lor excepţională, funcţionarea silenţioasă, rezistenţa la alungire şi durata îndelungată de funcţionare, cablurile noastre pentru ascensoare sunt adecvate în special pentru instalaţiile de înaltă performanţă.

Cablurile Brugg şi tehnologia de ridicare

Furnizăm cabluri de ridicare şi pentru trolii şi asamblăm mecanisme de ridicare pentru cârlige de macara, inclusiv ochiuri de cablu, lanţuri şi chingi textile de ridicat.