Elveţia
Elveţia

myGeobrugg

Lider în dezvoltarea și producția de sisteme de protecție

Safety is our nature

Fidelă acestui principiu călăuzitor, dezvoltăm și fabricăm soluții de protecție din 1951. Plasele de sârmă din oțel de înaltă rezistență și serviciile adecvate monitorizează și protejează împotriva hazardurilor naturale, precum căderile de pietre, alunecările de teren, torenții, avalanșele sau eroziunea de coastă. Acestea asigură siguranța în aplicațiile de minerit și de construcție a tunelurilor, precum și pe pistele de sport cu motor, în industrie și în aplicațiile de testare. Cu experiență, spirit de cercetare, formare internă continuă și cooperare strânsă cu institutele de cercetare, suntem în fruntea inovațiilor și a standardelor industriei.

Peste 400 de specialiști lucrează pentru Geobrugg în întreaga lume. Unitățile de producție de pe toate continentele, precum și prezența în peste 50 de țări asigură apropierea de client și implementarea rapidă a proiectelor - de la analiza cerințelor până la recepție. Geobrugg, cu sediul în Romanshorn, Elveția, este o companie independentă în cadrul BRUGG GROUP.

Domeniile noastre de activitate

Protecție împotriva căderilor de pietre: Barierele noastre de protecție împotriva căderii blocurilor de rocă opresc impactul cu energii de până la 10'000 kJ.

Stabilizare a pantei: Plasa ancorată în teren cu tije și plăci de ancoraj stabiliează panta. Plasa este aproape invizibilă și favorizează revegetarea.

Protecție împotriva alunecărilor de teren și a torenților: Soluțiile noastre oferă o protecție deosebit de eficientă și durabilă împotriva acestor pericole naturale.

Prevenire a avalanșelor: sistemul nostru flexibil de protecție reține în mod fiabil masele de zăpadă. În perioada fără zăpadă, această soluție oferă, de asemenea, o protecție eficientă împotriva căderii blocurilor de rocă.

Soluții pentru eroziunea costieră: Soluțiile noastre protejează coastele marine, căile navigabile și infrastructura, cum ar fi cablurile maritime, conductele și porturile, sub formă de soluții subacvatice.

Minerit / tuneluri: Plasele Geobrugg și utilajele mecanice de instalare sunt un factor de siguranță și eficiență în minerit, precum și în aplicațiile cu tuneluri din întreaga lume: oamenii, mașinile și infrastructura sunt protejate chiar și în zonele critice. Acest lucru reduce întreruperile de lucru.

Sisteme de monitorizare și alarmare: Pe baza proceselor digitale, acestea cresc siguranța, permit întreținerea predictivă și, astfel, reduc costurile.

Bariere pentru sporturile cu motor și garduri: Gama noastră largă de soluții de protecție omologate și acceptate FIA protejează spectatorii și șoferii la piste de curse de renume mondial. Gardurile noastre rutiere sunt, de asemenea, potrivite ca o soluție temporară în construcția de drumuri și protecția împotriva căderilor de pietre.

Soluții speciale: În domeniul protecției împotriva impactului, sistemele noastre opresc resturile zburătoare / care cad sau obiectele accelerate de toate tipurile. Alte soluții protejează împotriva evadării sau a intruziunii.

Istoria: Protecţie maximă datorită cunoştinţelor de specialitate şi a experienţei

Inovaţia ca tradiţie

Am construit primele noastre instalaţii, realizate din plasă cu cabluri, în anul 1951, ca sisteme de protecţie împotriva avalanşelor. Aceste structuri de prevenire a avalanşelor au fost supuse la căderi de pietre în timpul perioadelor fără zăpadă reuşind reţinerea acestora. Observând acest lucru, ne-a venit ideea de folosi plasele din cabluri şi pentru protecţia împotriva căderilor de pietre. În anul 1958 a fost construită în Elveţia de Sud prima structură de protecţie împotriva căderilor de pietre, realizată cu plase din cablu – ceea ce a reprezentat începutul unei poveşti unice de succes. Research & Developement

Soluţii pentru toate hazardele

În deceniile care au urmat, gama de produse a continuat să se extindă. Am creat soluţii care asigură protecţia împotriva hazardelor naturale, cum ar fi alunecările de teren sau torenţii, precum şi structuri de prevenire a avalanşelor. În plus la acestea, au fost abordate multe alte domenii de aplicaţie. Ca rezultat, plasele Geobrugg sunt folosite în prezent şi pentru sporturile cu motor, pentru asigurarea tunelurilor şi pentru protecţia împotriva impacturilor. Din 2008, Geobrugg a acţionat în calitate de corporaţie independentă în cadrul grupului Brugg, devenind lider de piaţă.